REASON FONT INVISIBLE

This forum is for discussing Reason. Questions, answers, ideas, and opinions... all apply.
Hamudi77
Posts: 2
Joined: 13 Oct 2021

Post 13 Oct 2021

DEAR SIRS,
I HAVE ALACK AT FONT VISIBILITY

SCREENSHOT:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
EnochLight
Moderator
Posts: 7428
Joined: 17 Jan 2015
Location: Useless Moderator

Post 13 Oct 2021

Hamudi77 wrote:
13 Oct 2021
DEAR SIRS,
I HAVE ALACK AT FONT VISIBILITY

SCREENSHOT:
Dear Hamudi77: what version of Reason are you on? Assuming you're on 12, have you tried clearing your graphics cache folder for Reason?
Win 10 | Abelton Live 11 Suite |  Reason 12 | i7 3770k @ 3.5 Ghz | 16 GB RAM | Sumsung 870 QVO 2 TB SSD | RME Babyface Pro | Akai MPC Live 2 & Akai Force | Roland System 8, TR-8 7x7, MX1, TB3 | Dreadbox Typhon | Korg Minilogue XD

Steedus
Posts: 625
Joined: 31 Aug 2015
Location: Melbourne, AU

Post 13 Oct 2021

I’ve run into a similar thing (all text turns into blocky garbage) which seems to be caused by some vsts. I reported it and RS said it was a known issue. Perhaps this is related? Do you use vsts?

outdatedstandard
Posts: 49
Joined: 04 Dec 2019

Post 14 Oct 2021

It looks like a problem with OpenGL video drivers. Try updating video card drivers or uninstalling old opengl .dll

viewtopic.php?f=4&t=7524500

PitW.
Posts: 10
Joined: 20 Mar 2019

Post 15 Oct 2021

outdatedstandard wrote:
14 Oct 2021
It looks like a problem with OpenGL video drivers. Try updating video card drivers or uninstalling old opengl .dll
Hmm, really?
I get the same problem when opening Sampletank4 on Reason12.

My Notebook is an MSI GE63 with Nvidia GTX1060, latest drivers (472.12) are installed.

Do I really have to do a manual step to get Reason12 running with this rig?

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Arrant, EnochLight and 9 guests