Reset settings outside of reason?

Discuss VST stuff here!
shiwimofo
Posts: 5
Joined: 14 Jul 2019

Post 14 Jul 2019

Hello Everyone

I messed up and set my reason 10 to search through the whole C drive to find VST plugins and now reason takes forever to open. It actually crashes before it can finish. Is there a way to reset these settings outside of reason? I have been looking online and found multiple posts of people saying to delete the Plugincache.dat file and still no loading. Any other suggestions?

Appreciate the help.

User avatar
jam-s
Posts: 761
Joined: 17 Apr 2015
Location: Aachen, Germany

Post 14 Jul 2019

Delete/Rename the "Reason Plugin Folders.prf" in the (by default hidden) folder C:\Users\...(your user name)...\AppData\Roaming\Propellerhead Software\Reason
If you're in Aachen, come and visit us at the Voidspace.

shiwimofo
Posts: 5
Joined: 14 Jul 2019

Post 14 Jul 2019

Thank you for saving my life.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests