Reason 9.5 does VST 2.4 = no audio inputs for vst's ?

This forum is for discussing Reason. Questions, answers, ideas, and opinions... all apply.
User avatar
Bonkhead
Posts: 335
Joined: 18 Jan 2015

Post 28 Apr 2017

I read vst 3.0 added audio inputs, like sidechain in for compressors. So VST 2.4 doesn't have that yet ?
What is the use of the 8 inputs on the vst container then ?

ezelkow1
Posts: 88
Joined: 04 Sep 2015

Post 28 Apr 2017

VST 2.4 can do it. I dont think its officially supported, which is why its marked as a vst3 official feature, but there are plenty of 2.4 vsts that can take audio inputs as sidechains and what not
Last edited by ezelkow1 on 28 Apr 2017, edited 1 time in total.

User avatar
arqui
Posts: 428
Joined: 22 Jan 2015

Post 28 Apr 2017

Patience this is the beginning!!!


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
      Reason 11 Suite, perpetual license :reason:

User avatar
chimp_spanner
Posts: 2809
Joined: 06 Mar 2015

Post 28 Apr 2017

Just loaded in a VC160 from NI and inputs 3/4 are lit up at the back. I guess that means I can use them as sidechain inputs!

User avatar
Bonkhead
Posts: 335
Joined: 18 Jan 2015

Post 28 Apr 2017

nice !

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: ksniod and 2 guests