Polystep Sequencer not saving reload patches

This forum is for discussing Rack Extensions. Devs are all welcome to show off their goods.
Mattvank
Posts: 132
Joined: 30 Mar 2017

Post 22 Dec 2021

Hello,

Big trouble in last R11 Version here. Saving in player or Reasonrack not bringing back the patch in Polystepsequencer.
:(

User avatar
huggermugger
Posts: 558
Joined: 16 Jul 2021

Post 22 Dec 2021

Your video link doesn't take me to any particular video, and none of the videos on display seem to be the one you want us to see. Maybe I'm doing something wrong.

In any case, I too am in the latest version of R11. All seems to work ok, whether in Reason or in Logic with the RRP. (MacOS Mojave).

User avatar
Arpeg
Posts: 37
Joined: 31 Oct 2021

Post 23 Dec 2021

The only link to anything I see is in his signature area, so it is not related to his question.
Matt, upload an example.
Perhaps it was saved in a new location that you have forgotten about or accidently moved the patch to somewhere else.
Mine works fine, too.

Mattvank
Posts: 132
Joined: 30 Mar 2017

Post 28 Dec 2021

I try it on an another Windows 10 System and it works. Strange,

Mattvank
Posts: 132
Joined: 30 Mar 2017

Post 01 Jan 2022

Another bug?
I am not sure if it is Polystep or ChordSQ;

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: challism, CommonCrawl [Bot], freddykr, Timmy Crowne, Trendiction [Bot] and 2 guests