Robotic Bean Resonans not fully HD

This forum is for discussing Rack Extensions. Devs are all welcome to show off their goods.
User avatar
RoryM0
Posts: 332
Joined: 21 Jun 2017

Post 04 Sep 2021

Hello. Noticed today that RB's Resonans isn't fully HD as yet, the black knobs with the white dots that are all over the panel seem to still be low res. This image was captured at 160% application zoom in R12 standalone. The other panel elements seem to be ok.
Resonans160.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
buddard
RE Developer
Posts: 998
Joined: 17 Jan 2015
Location: Stockholm

Post 10 Sep 2021

Thanks for reporting, we’ll look into this!

User avatar
RoryM0
Posts: 332
Joined: 21 Jun 2017

Post 11 Sep 2021

buddard wrote:
10 Sep 2021
Thanks for reporting, we’ll look into this!
Awesome. Cheers peeps :thumbup:

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], dhruan and 1 guest