REs only available when online

This forum is for discussing Rack Extensions. Devs are all welcome to show off their goods.
pete66
Posts: 2
Joined: 31 Jul 2020

Post 31 Jul 2020

Hi
The last version of Reason I had was ver8. I've just upgraded to ver11, and installed all the rack extensions I had purchased and used previously and show on my account.
Most of these are working fine - Polysix, Ivoks etc, but a couple of them - Predator and Viking VK1 - are only available when I connect to the internet when I start Reason. This isn't really a problem, but I don't always want to go online when I'm working with Reason.
Am I missing something, or are these REs only available now when you are online?
Thanks

User avatar
MrFigg
Posts: 4772
Joined: 20 Apr 2018

Post 31 Jul 2020

Go to your products and press Sync All. It's a pain in the arse but it usually does the trick.
丰2ॐ

pete66
Posts: 2
Joined: 31 Jul 2020

Post 31 Jul 2020

That's better :puf_smile:

Thank you very much!

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], dannyF, Trendiction [Bot] and 1 guest