Reason Rack Plug-In Error

This forum is for discussing the Reason Rack Plugin, the version of the Reason rack that runs as a VST3, AU, AAX in other DAWs.
User avatar
Creativemind
Posts: 4766
Joined: 17 Jan 2015
Location: Stoke-On-Trent, England, UK

Post 07 Apr 2022

Hi All!

Does anyone know why I'm getting this error trying to run the RRP in Reaper?
RRP Error.PNG
Thanks!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:reason:

Reason Studio's 11.3 / Cockos Reaper 6.68 / Cakewalk By Bandlab / Orion 8.6
http://soundcloud.com/creativemind75/iv ... soul-mix-3

User avatar
Creativemind
Posts: 4766
Joined: 17 Jan 2015
Location: Stoke-On-Trent, England, UK

Post 08 Apr 2022

Sorry but need to bump this thread. I had to reinstall W10 after an update crashed it. What a pain that was. Putting a bootable Ubuntu onto a memory stick and using it to tansfer all of my important files onto an external hard-drive etc etc. Thank god for 'Sync All' for all my Re's. I have only installed 1 vst back on so far (Korg M1) after reinstalling Reason and Reaper and now having trouble getting the RRP up and running.

Note to self - must reinstall Audacity again today. :lol:
:reason:

Reason Studio's 11.3 / Cockos Reaper 6.68 / Cakewalk By Bandlab / Orion 8.6
http://soundcloud.com/creativemind75/iv ... soul-mix-3

User avatar
Loque
Moderator
Posts: 10126
Joined: 28 Dec 2015

Post 08 Apr 2022

No, never had this issue. Might be a HD error. I wouldnt count on the new install...
Reason12, Win10

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest