Redrum + Logic bug?

This forum is for discussing the Reason Rack Plugin, the version of the Reason rack that runs as a VST3, AU, AAX in other DAWs.
jamesa
Posts: 27
Joined: 30 Nov 2019

Post 20 Jul 2020

While playing the Redrum device:

In Reason:

As it has been from the beginning, when you select a new pattern it switches on the next bar.

In Logic:

When you select a new pattern it switches right away and gets out of sync

Has anyone else experienced this? I just downloaded the latest update (11.3.2d2).

User avatar
Pepin
Posts: 95
Joined: 16 Jan 2015

Post 13 Sep 2020

I've noticed this too. The same thing happens with Dr. Octo Rex, where loops are always triggered immediately.

User avatar
Boombastix
Posts: 1734
Joined: 18 May 2018
Location: Bay Area, CA

Post 13 Sep 2020

Please report it to RS, this is a pretty serious bug they must fix.
10% off at Waves with link: https://www.waves.com/r/6gh2b0
Disclaimer - I get 10% as well.

jamesa
Posts: 27
Joined: 30 Nov 2019

Post 17 Sep 2020

Boombastix wrote:
13 Sep 2020
Please report it to RS, this is a pretty serious bug they must fix.
I did report it - the ticket is currently stalled. Other's should submit as well perhaps?

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests