Copy Slots / Channels / Engines

Have any feature requests? No promise they'll get to Reason Studios, but you can still discuss them here.
Eddi-16
Posts: 286
Joined: 12 Aug 2017

Post 07 Oct 2022

Please lets have the ability to copy & paste the engines in Europa, slots in Mimic and drum-channels in Umpf.

User avatar
Jackjackdaw
Posts: 1125
Joined: 12 Jan 2019

Post 07 Oct 2022

Yes.

This is the sort of feature request Reason Studios will ignore forever and ever.

Eddi-16
Posts: 286
Joined: 12 Aug 2017

Post 08 Oct 2022

Why?

User avatar
selig
RE Developer
Posts: 10562
Joined: 15 Jan 2015
Location: The NorthWoods, CT, USA

Post 08 Oct 2022

Eddi-16 wrote:
08 Oct 2022
Why?
I'm not the OP, but I'll bite…
Why copy/paste? In general, it speeds things up if you don't have to enter the same data/play the same part over and over.
Specifically I can only speak to Europa and Umpf, I would like this feature as a quick way to create variations or share complex settings between engines/voices.
Selig Audio, LLC

PhillipOrdonez
Posts: 3173
Joined: 20 Oct 2017
Location: Norway

Post 08 Oct 2022

selig wrote:
08 Oct 2022
Eddi-16 wrote:
08 Oct 2022
Why?
I'm not the OP, but I'll bite…
Why copy/paste? In general, it speeds things up if you don't have to enter the same data/play the same part over and over.
Specifically I can only speak to Europa and Umpf, I would like this feature as a quick way to create variations or share complex settings between engines/voices.
You're actually replying to OP 😅
The latest release:

User avatar
selig
RE Developer
Posts: 10562
Joined: 15 Jan 2015
Location: The NorthWoods, CT, USA

Post 09 Oct 2022

PhillipOrdonez wrote:
08 Oct 2022
selig wrote:
08 Oct 2022

I'm not the OP, but I'll bite…
Why copy/paste? In general, it speeds things up if you don't have to enter the same data/play the same part over and over.
Specifically I can only speak to Europa and Umpf, I would like this feature as a quick way to create variations or share complex settings between engines/voices.
You're actually replying to OP 😅
Oops, I stand corrected (but I’m still not the OP!!). ;)
Selig Audio, LLC

User avatar
Propellerhands
Posts: 193
Joined: 11 Apr 2020

Post 09 Oct 2022

A related question. Is there a possibility that I am not aware of how to copy/paste effect parameters in Reason? For example MClass Equalizer, or any other effect that doesn't have patch browsing. It would be very useful feature and I am surprised it is not implemented after 2 decades. You can only copy entire device section but not individual effect parameters.
"Shut the fuck up and use the software. It's great." - stillifegaijin on Reason

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 3 guests