Presented without comment.

Have any feature requests? No promise they'll get to Reason Studios, but you can still discuss them here.
User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

WhatWasTheThinkingBehindThis.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Billy
Posts: 790
Joined: 09 Dec 2016

Post 22 Dec 2020

Players pass midi data out by default and can send midi to tracks. If you're looking for the missing pieces of the puzzle checkout

https://www.reasonstudios.com/shop/rack ... layer-tap/
:ignition: :reason: :refill: :re: :rebirth: :PUF_figure: :nektar: :mac: :EiEPro: :Alesis Mk2:
Follow Me @ https://twitch.tv/buskinbills

User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

Billy wrote:
22 Dec 2020
Players pass midi data out by default and can send midi to tracks. If you're looking for the missing pieces of the puzzle checkout

https://www.reasonstudios.com/shop/rack ... layer-tap/
Thanks Billy. My implication was that there is a whole load of CV in missing here.

The back of the rack is 50% of the rack.

I'm aware I can address the functions of these devices my placing them in a combinator. I guess it just seems strange to me that we can't have CV in as well :? .

User avatar
Billy
Posts: 790
Joined: 09 Dec 2016

Post 22 Dec 2020

What would you use cv in for?
:ignition: :reason: :refill: :re: :rebirth: :PUF_figure: :nektar: :mac: :EiEPro: :Alesis Mk2:
Follow Me @ https://twitch.tv/buskinbills

User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

Billy wrote:
22 Dec 2020
What would you use cv in for?
To modulate the parameters of the devices.

User avatar
Loque
Moderator
Posts: 8271
Joined: 28 Dec 2015

Post 22 Dec 2020

Yea, that was a very sad moment i saw this backsides...
:reason: 11, Win10 64Bit.

User avatar
Billy
Posts: 790
Joined: 09 Dec 2016

Post 22 Dec 2020

Oh ok well you should be able to gain access to them via the programmer in a combinator and feed cv in using the ins
:ignition: :reason: :refill: :re: :rebirth: :PUF_figure: :nektar: :mac: :EiEPro: :Alesis Mk2:
Follow Me @ https://twitch.tv/buskinbills

stuk71
Posts: 121
Joined: 15 Apr 2020
Location: Scotland

Post 22 Dec 2020

I was way off... I was thinking "yeah, why did they put the logo on the Note Echo at the end rather than the start"

User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

stuk71 wrote:
22 Dec 2020
I was way off... I was thinking "yeah, why did they put the logo on the Note Echo at the end rather than the start"
:lol:

User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

Loque wrote:
22 Dec 2020
Yea, that was a very sad moment i saw this backsides...
Yeah. Always seemed odd to me. Plenty of CV on Reason Studio's other player offerings. Not sure why these are barren.

User avatar
Loque
Moderator
Posts: 8271
Joined: 28 Dec 2015

Post 22 Dec 2020

RoryM0 wrote:
22 Dec 2020
Loque wrote:
22 Dec 2020
Yea, that was a very sad moment i saw this backsides...
Yeah. Always seemed odd to me. Plenty of CV on Reason Studio's other player offerings. Not sure why these are barren.
Some marketing decision...They wanted to promote the "Player" aspect and not CV...just my 2 cents...Never understood that decision.Missed opportunity IMO.
:reason: 11, Win10 64Bit.

User avatar
RoryM0
Posts: 78
Joined: 21 Jun 2017

Post 22 Dec 2020

Loque wrote:
22 Dec 2020
Some marketing decision...They wanted to promote the "Player" aspect and not CV...just my 2 cents...Never understood that decision.Missed opportunity IMO.
Yes quite possibly. But hey Reason Studios! Now that time has passed let's bang some jacks on the back of these please :)

User avatar
Billy
Posts: 790
Joined: 09 Dec 2016

Post 22 Dec 2020

I'm still puzzled by the 99 steps in Mutator, which does have cv on the back
:ignition: :reason: :refill: :re: :rebirth: :PUF_figure: :nektar: :mac: :EiEPro: :Alesis Mk2:
Follow Me @ https://twitch.tv/buskinbills

User avatar
zoidkirb
Posts: 448
Joined: 18 Nov 2018
Location: Brisbane Australia

Post 22 Dec 2020

I would appreciate cabling out of these things. Using Player Tap feels a bit clunky at times. Not that I can't make it work, but I wonder at the possibilities of a proper Midi cabling system.
(Off-topic, please let us fold each Player down too)

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest