Workaround for Reason not starting in full screen mode (WINDOWS ONLY)

Have an urge to learn, or a calling to teach? Want to share some useful Youtube videos? Do it here!
User avatar
EdwardKiy
Posts: 428
Joined: 02 Oct 2019

Post 10 Dec 2020

right click the application .exe file (or link) ---> properties ---> RUN ---> choose "maximized" from the dropdown menu.
-
force max.JPG


-
This solution was brought to you with no thanks to Reason Studios.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Reason initiate

User avatar
mcatalao
Posts: 1383
Joined: 17 Jan 2015

Post 12 Dec 2020

I really don't know what the fuss is about this. Reason will open with the window status you saved on your song or your template.

User avatar
EdwardKiy
Posts: 428
Joined: 02 Oct 2019

Post 12 Dec 2020

mcatalao wrote:
12 Dec 2020
I really don't know what the fuss is about this. Reason will open with the window status you saved on your song or your template.
It doesn't work as intended for some users like myself and this has been mentioned multiple times in the suggestions section. Someone on the forum said this is probably a monitor issue. Of all the insignificant issues I had with Reason, this one came to the very top of my list in the last few months - it's that annoying.
Reason initiate

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest