Meodya and Propellerhead Reason 11

Discuss VST stuff here!
sjewins
Posts: 2
Joined: 08 Jun 2021

Post 08 Jun 2021

Hi;

I have a VST plugin called Melodya from MusiDevelopments that has Midi OUT.

When I load it into the rack it shows its output as Audio, not Midi.

How does one use a Midi OUT device in Reason?

Help appreciated.

Simon

DaveyG
Posts: 988
Joined: 03 May 2020

Post 09 Jun 2021

sjewins wrote:
08 Jun 2021
I have a VST plugin called Melodya from MusiDevelopments that has Midi OUT.

When I load it into the rack it shows its output as Audio, not Midi.

How does one use a Midi OUT device in Reason?
Welcome to the forum Simon.
I'm afraid Reason does not support VSTs that generate MIDI. We have hopes that one day it will!

bigguy1
Posts: 100
Joined: 28 Sep 2018

Post 09 Jun 2021

But you can use drag and drop to get the midi clips into the Reason sequencer. It works quite well...

sjewins
Posts: 2
Joined: 08 Jun 2021

Post 09 Jun 2021

Thanks. Look forward to when it is implemented.

In the meantime, drag and drop it is. :)


Cheers,
Simon

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest