The Reaper's ReaXcomp seems to be buggy in audiowise

Discuss VST stuff here!
User avatar
Heigen5
Posts: 984
Joined: 25 Sep 2018
Location: Finland / Suomi

Post 02 Apr 2021

Lots of my tracks have started to have audio-bugs. It's the ReaXcomp that causes these.
I get some audio-spikes in the rendered audio too not just in the Reason's playback. I guess I need to take the ReaXcomp out of my projects.
It's a shame as this multi-band compressor is otherwise very useful.

User avatar
Billy+
Posts: 1985
Joined: 09 Dec 2016

Post 02 Apr 2021

Did you not test compatibility with your old projects before buying a years subscription?

viewtopic.php?f=4&t=7522525

User avatar
Heigen5
Posts: 984
Joined: 25 Sep 2018
Location: Finland / Suomi

Post 02 Apr 2021

Billy+ wrote:
02 Apr 2021
Did you not test compatibility with your old projects before buying a years subscription?

viewtopic.php?f=4&t=7522525
What compatibility? I'm just saying that ReaXcomp has some audio bugs. It's a VST so it doesn't matter what Reason you have.

User avatar
Billy+
Posts: 1985
Joined: 09 Dec 2016

Post 02 Apr 2021

Oh I misunderstood your post, thought you was getting the issue after you upgraded?

User avatar
Heigen5
Posts: 984
Joined: 25 Sep 2018
Location: Finland / Suomi

Post 02 Apr 2021

Billy+ wrote:
02 Apr 2021
Oh I misunderstood your post, thought you was getting the issue after you upgraded?
Actually I have had some renders that had that issue already in the R10. Sometimes the ReaXcomp causes a big ugly audio splash in the Reason playback, and I've recently noticed that some of my renders have audio-spikes in the beginning and the ending too.
I think it's the Reaper's fault, not the R11's.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests