Izotope Vocal Doubler not showing

Discuss VST stuff here!
worldphoenix
Posts: 7
Joined: 21 Jan 2021

Post 24 Mar 2021

Hey guys

I downloaded and installed Izotope Vocal Doubler into my VST folder but it's not showing up in Reason - the VST Plugin Folder paths are correct

Any ideas at all.

I'm using Reason 10 which is on the supported list for this VST

Thanks

Rob

User avatar
platzangst
Posts: 638
Joined: 16 Jan 2015

Post 24 Mar 2021

Did you possibly install a VST3 version instead of VST2? Or a 32-bit version instead of 64-bit? Those are other common reasons for plugins to not get noticed by R10.

SpeculationStudios
Posts: 15
Joined: 27 Aug 2019

Post 24 Mar 2021

I seem to recall this happened to me about a year ago. I think it was the Vocal Doubler, but it may have been a different Izotope product.

Anyhow...contact Izotope. Apparently its a common issue. They'll fix it. I believe they sent me a link to a different download or something.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 2 guests