Maschine 2 does not load

Discuss VST stuff here!
Waverider
Posts: 3
Joined: 04 Aug 2019

Post 09 Aug 2019

Hi group,
When I try to launch Maschine in Reason 10 it dies not load. Maschine shows in the left instruments lane, but when I click only the vst re is shown in the rach and it then freezes/keeps on loading.
I am up to date on both maschinene abd Reason.
Other NI instruments do load wel.
Can you help me out?
Groet Mik

PhillipOrdonez
Posts: 468
Joined: 20 Oct 2017
Location: Colombia

Post 10 Aug 2019

Hi, did this keep happening? Is it a thing with the latest version of the maschine software? Anyone else having issues?

Waverider
Posts: 3
Joined: 04 Aug 2019

Post 11 Aug 2019

Yeah keeps happening. I dont know, but more people should be on the latest versiond

Soeno
Posts: 224
Joined: 09 Dec 2017

Post 11 Aug 2019

no problems on Windows with Reason 10.4 / Maschine 2.8

User avatar
Boombastix
Posts: 680
Joined: 18 May 2018
Location: Bay Area, CA

Post 12 Aug 2019

Have you launch Maschine standalone to see that it loads all VSTs OK?
10% off at Waves with link: https://www.waves.com/r/6gh2b0
Disclaimer - I get 10% as well.

User avatar
reddust
Posts: 384
Joined: 07 May 2018

Post 12 Aug 2019

Have you tried to uninstall the software and re-install it again, I'm not having any issues opening it.

Waverider
Posts: 3
Joined: 04 Aug 2019

Post 12 Aug 2019

I launched maschine standalone worked wel. Now I am going to reinstall. Thx for the tips sofar.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest