Voltage Modular

Discuss VST stuff here!
User avatar
chimp_spanner
Posts: 1926
Joined: 06 Mar 2015

Post 29 Nov 2018

Hey everyone! Has anyone here got Voltage Modular to run as a VST in Reason? I kinda impulse bought it because the bundle price is still good but if I can't get it going, I'll have to get it refunded.
Enjoy!

http://www.paulortizmusic.com

HP Envy J130ea | i7 4700MQ | 12 GB DDR | 2GB GeForce 740m | Komplete Audio 6

User avatar
antic604
Posts: 1405
Joined: 23 Oct 2017
Location: Warsaw, Poland

Post 30 Nov 2018

chimp_spanner wrote:
29 Nov 2018
Hey everyone! Has anyone here got Voltage Modular to run as a VST in Reason? I kinda impulse bought it because the bundle price is still good but if I can't get it going, I'll have to get it refunded.
No, it doesn't work and Cherry Audio says the problem is on Propellerhead side (some sort of mechanism that prevents plugins from crashing, AFAIK) but they've not responded to their queries. I think it only works on OSX.
Reason 10 // Bitwig 2 // Live 10 @ Surface Pro 4 i7 8/256GB
My music: https://soundcloud.com/antic604

User avatar
chimp_spanner
Posts: 1926
Joined: 06 Mar 2015

Post 01 Dec 2018

Yeah shame man - I got the same response from cherry as well. They were very forthcoming with a full refund. Bummed though as it’s trally fantastic! Had a great few hours playing with it but if I have to run it standalone, I already have VCV for that. VST was the draw. Ah well! Shit happens!
Enjoy!

http://www.paulortizmusic.com

HP Envy J130ea | i7 4700MQ | 12 GB DDR | 2GB GeForce 740m | Komplete Audio 6

future-bit
Posts: 51
Joined: 07 May 2017

Post 02 Dec 2018

I use Voltage Modular, and this is a fantastic plugin. They are developing rapidly. Faster than Reactor, VCV and Tassman (which no longer develops). I have those, but I switched to Voltage Modular.

I do not use Voltage Modular in Reason. I don’t use VST at all in Reason, because it’s not convenient for me to use VST at Reason. Reason does not freeze and is limited to working with midi CC and automation. So the last time I updated Reason to version 8 (and got version 9 automatically). I do not want version 10, it is not interesting to me now.

I use Voltage Modular in Reaper. This is an old version of 4, and it is enough. I bought a PSP package, and it turned out to be a powerful kit. I get great pleasure by mounting the cables. I noticed that I like to assemble a synthesizer by module, rather than using a ready-made synthesizer. Perhaps if Reason makes a similar modular scheme in Reason 11, I will be back in Reason.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], mjxl and 0 guests