Regroover Pro only works on Mac not Windows?!

Discuss VST stuff here!
User avatar
Zac
Posts: 1027
Joined: 19 May 2016

Post 12 Oct 2018

Just read the description of this vst in prop shop and it says it on works on Reason 10 for mac not windows..

I thought mac and windows versions of Reason were meant to be the same?

User avatar
Karim
Posts: 734
Joined: 16 Jan 2015
Location: Italy

Post 12 Oct 2018

For what I know if you mean this :

https://accusonus.com/products/regroover

is ABSOLUTELY available on both platform :thumbs_up:
Karim Le Mec : Dj / Producer / Video Editor / Label Owner /Reason User since 2000 ( R10)
△ FOLLOW Karim Le Mec
https://soundcloud.com/karimlemec
https://www.facebook.com/karimlemec
https://www.mixcloud.com/lemecdj/

User avatar
Zac
Posts: 1027
Joined: 19 May 2016

Post 12 Oct 2018

Ive just copied this from the Regroover Pro vst page on the Prop Shop...

... UNSUPPORTED We don't currently support the following DAWs: Steinberg Cubase 32-bit,Reason 10 on Windows (Reason 10 on macOS is supported)

User avatar
NekujaK
Posts: 370
Joined: 09 Oct 2016
Location: USA

Post 12 Oct 2018

AFAIK ReGroover only works in Reason on Mac only. It says so on the Props pages and on the Accusonus website.

I got ReGroover Essentials for free thru Focusrite a while back, and it didn't work with Reason on my PC. Accusonus said they were looking into it, and eventually determined they couldn't make it work on Windows with Reason. Hopefully, that'll change someday.
wreaking havoc with :reason: since 2.5

User avatar
Zac
Posts: 1027
Joined: 19 May 2016

Post 12 Oct 2018

Yes, i think i was thinking that everything should work the same on pc and mac but i guess that only applies to REs which are effectively Reason based whereas Vsts aren't.

danc
Posts: 115
Joined: 14 Oct 2016

Post 13 Oct 2018

NekujaK wrote:
12 Oct 2018
AFAIK ReGroover only works in Reason on Mac only. It says so on the Props pages and on the Accusonus website.

I got ReGroover Essentials for free thru Focusrite a while back, and it didn't work with Reason on my PC. Accusonus said they were looking into it, and eventually determined they couldn't make it work on Windows with Reason. Hopefully, that'll change someday.
Although Accusonus website still says that Regroover is Mac only for Reason... I received an email from them last week that said this....
"* Regroover Essential and Regroover Pro is now compatible with Reason 10 (macOS and Windows). Visit My Account to download the latest installers"
I've downloaded and installed latest edition and can confirm... it works on Windows Reason. Hooray... at last!
All my music created, produced and mastered in Reason 10


User avatar
NekujaK
Posts: 370
Joined: 09 Oct 2016
Location: USA

Post 14 Oct 2018

danc wrote:
13 Oct 2018
Although Accusonus website still says that Regroover is Mac only for Reason... I received an email from them last week that said this....
"* Regroover Essential and Regroover Pro is now compatible with Reason 10 (macOS and Windows). Visit My Account to download the latest installers"
I've downloaded and installed latest edition and can confirm... it works on Windows Reason. Hooray... at last!
That is awesome news! Thanks for passing that along :thumbs_up:
wreaking havoc with :reason: since 2.5

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Proximic [Bot] and 1 guest