A problem with ReFX Nexus2 in Reason ???

Discuss VST stuff here!
User avatar
MiguelCortesano
Posts: 7
Joined: 23 Oct 2016
Location: Czech Republic

Post 10 Jun 2017

Hi. I wonder if anyone has tried Nexus2 in Reason... ? I would like to buy it in the future, but I read that several people had a problem with opening of the Nexus2 in Reason. Does anybody own newest & original version of Nexus2 and uses it in Reason? Thx for answers ;)
Ghost Producer
:reason: 10

User avatar
zabukowski
Posts: 139
Joined: 16 Jan 2015
Location: Ljubljana, Slovenia, EU

Post 10 Jun 2017

MiguelCortesano wrote:Hi. I wonder if anyone has tried Nexus2 in Reason... ? I would like to buy it in the future, but I read that several people had a problem with opening of the Nexus2 in Reason. Does anybody own newest & original version of Nexus2 and uses it in Reason? Thx for answers ;)
I am using the latest Nexus 2.7.4 in Reason 9.5 on Windows - no problems here.

Hauser+Quaid
Posts: 147
Joined: 06 Jun 2017

Post 10 Jun 2017

I only have the demo version at the moment, but seemed to work fine for me today. It's the prior to the latest, so I think 2.7.3, on OSX.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Skullture and 1 guest