Omnisphere 2 Multi Channel how to?

Discuss VST stuff here!
User avatar
QVprod
Moderator
Posts: 2688
Joined: 15 Jan 2015

Post 29 May 2017

It's not currently possible. One of the few downsides to this version of VST support, Hopefully it will be possible in the next update.

User avatar
tumar
Posts: 379
Joined: 17 Jan 2015

Post 29 May 2017

The same problem with Virus TI - Reason supports only VST 2.4 version; VST3 has multiple midi inputs. So no go in Reason 9.5.

ocelot1
Posts: 33
Joined: 16 Feb 2015

Post 30 May 2017

tumar wrote:The same problem with Virus TI - Reason supports only VST 2.4 version; VST3 has multiple midi inputs. So no go in Reason 9.5.
Ableton also doesnt support VST3 but I can use the multi function of omnisphere.....

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests