Audio dissapears with a vst PolyGAS64

Reason 9.5 Bug/Issue forum
Post Reply
Marc64
Posts: 439
Joined: 24 Jan 2015
Contact:

05 Jun 2018

As the topic says. It worked before but not now, and I don't know why. :?:
I have to delete ALL vst's I have, synths effects to get ANY sound out, after that I can undo delete on all synths and effects til just this vst , if I undo so I get that vst back everything mutes somehow.
Reason 10.1

Click link do download video.

http://kentvalden.se/wp-content/uploads ... o_gone.avi

User avatar
Namyo85
Posts: 130
Joined: 11 Mar 2017

10 Jun 2018

Seems like the website has shut down, I'd like to try this polygas. I will search the archives of the Internet to find it.

Marc64
Posts: 439
Joined: 24 Jan 2015
Contact:

10 Jun 2018

Namyo85 wrote:
10 Jun 2018
Seems like the website has shut down, I'd like to try this polygas. I will search the archives of the Internet to find it.
https://www.kvraudio.com/product/polyga ... one-voices

User avatar
Namyo85
Posts: 130
Joined: 11 Mar 2017

10 Jun 2018

Hi Marc, thanks but tried, it links to the site that's down. I've since learnt the developer is ill in hospital which is a shame, I hope he recovers. https://www.kvraudio.com/forum/viewtopi ... 0#p7037516

Marc64
Posts: 439
Joined: 24 Jan 2015
Contact:

10 Jun 2018

ah yeah hope he recovers.

Skickat från min SM-G935F via Tapatalk


User avatar
Namyo85
Posts: 130
Joined: 11 Mar 2017

09 Jul 2018

Don't know how I missed the link last time... I've downloaded and tested this in Reason, it is buggy. When I changed patches the on-screen keyboard didn't work properly, I would have to click on the keys with the mouse to trigger it then it would randomly fix itself, it was behaving oddly let's say. In this case it is definitely a problem with the vst and not Reason as I've seen on the kvr forum it causes problems with Cubase and Akai MPC Software.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest