Export Keyboard binds?

This forum is for discussing Reason. Questions, answers, ideas, and opinions... all apply.
Ghostrunner
Posts: 4
Joined: 17 Dec 2020

Post 13 Jul 2022

Hello,
I'm currently cheating on Reason with Studio One and wanted to know if it's somehow possible to export the keyboard command scheme from Reason? There's an option in Studio One to import custom keyboard schemes, would be nice to have the same setup.
Or if it doesn't work with Reason itself, are there any websites which offer this? I'm using Reason's default keyboard bindings, so I wouldn't even need to customize it.

Cheers.

User avatar
jam-s
Posts: 2225
Joined: 17 Apr 2015
Location: Aachen, Germany

Post 13 Jul 2022


Ghostrunner
Posts: 4
Joined: 17 Dec 2020

Post 14 Jul 2022

jam-s wrote:
13 Jul 2022
Are you looking for this here? https://a.phcdn.se/Reason12/Manuals/Rea ... mmands.pdf
Yes but as a file. The file type would be ".keyscheme"

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] and 4 guests