Mac only Line Mixer Pan not working. R11 only.

This forum is for discussing Reason. Questions, answers, ideas, and opinions... all apply.
User avatar
Re8et
Posts: 1169
Joined: 14 Nov 2016

Post 19 Jun 2022

I have a track with a Subtractor going into an audio splitter, and then into a Line Mixer L/R that goes into a Mix Channel.
The Line Mixer Pan visually works in the Line MIxer, but not in the Mix Channel.
Completely L or R pan, does not affect the Mix Channel L/R. Sound stays centered.
Pan works on the Mix Channel, the speakers correctly apply the Pan...

This is with Reason 11 on my Mac M1.
R12 on Mac the Pan works...
Win 10 Line and 14 mixer pan works correctly... :?: :?:

User avatar
jonnyretina
Posts: 21
Joined: 18 Jun 2022
Location: England

Post 19 Jun 2022

Re8et wrote:
19 Jun 2022
I have a track with a Subtractor going into an audio splitter, and then into a Line Mixer L/R that goes into a Mix Channel.
The Line Mixer Pan visually works in the Line MIxer, but not in the Mix Channel.
Completely L or R pan, does not affect the Mix Channel L/R. Sound stays centered.
Pan works on the Mix Channel, the speakers correctly apply the Pan...

This is with Reason 11 on my Mac M1.
R12 on Mac the Pan works...
Win 10 Line and 14 mixer pan works correctly... :?: :?:
Couldn't reproduce this on Reason 10 on Mac.

Fusion
Posts: 79
Joined: 24 Mar 2017

Post 20 Jun 2022

Seems to work fine in Reason 11 Suite on Mac Mojave

afrodude
Posts: 26
Joined: 30 Jun 2015

Post 21 Jun 2022

depending how you routed the devices it could be that the line mixer routed in mono to the mix channel which might be the cause that panning in the line mixer does nothing.

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: chimp_spanner, CommonCrawl [Bot], moofi and 5 guests