Instances per reason liscence

This forum is for discussing Reason. Questions, answers, ideas, and opinions... all apply.
User avatar
demt
Posts: 1194
Joined: 16 Sep 2016

Post 03 Jun 2021

Have this horrible feeling only one instance per liscence and I'm going to holiday in a place with a dodgy Internet connection.
Reason 11 suite ,modular rack ,squarp hermon ,nektar aura ,editerkeys reason keyboard
hear scince reason 2.5

User avatar
jam-s
Posts: 1408
Joined: 17 Apr 2015
Location: Aachen, Germany

Post 03 Jun 2021

Yo can have Reason installed on as many machines as you want to. But you can only authorize one of those at a time. Login also works, but you should not have more than one open login session running or you will get a warning email from RS.
If you're in Aachen, come and visit us at the Voidspace. ... Pool's closed due to corona.

User avatar
demt
Posts: 1194
Joined: 16 Sep 2016

Post 04 Jun 2021

Thank you Isle just install reason on my laptop and take it down the coast while not using the copy on my desktop at home,cheers!
Reason 11 suite ,modular rack ,squarp hermon ,nektar aura ,editerkeys reason keyboard
hear scince reason 2.5

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], guitfnky, reason and 5 guests