Just bought Panorama T6, fader 5-9 not working.

Want to talk about music hardware or software that doesn't include Reason?
HumbleNature
Posts: 2
Joined: 13 Apr 2020

Post 19 Jan 2021



Hi all,
After long research I just bought Nektar Panorama T6 for my keyboard yesterday.
however, it seems the fader 5-9 doesn't really work. Is this a normal behavior?
I'm not sure this is a normal behavior or just simply a defect unit.
I tried changing usb ports and usb cables, it doesn't really solve this issue.
If anyone knows how to solve this issue please let me know.

Thanks

User avatar
O1B
Posts: 1998
Joined: 26 Jan 2015

Post 19 Jan 2021

is that the Gabagool Edition?

I'd "Send it Back." while there's still time.

User avatar
EnochLight
Moderator
Posts: 6829
Joined: 17 Jan 2015

Post 19 Jan 2021

HumbleNature wrote:
19 Jan 2021


Hi all,
After long research I just bought Nektar Panorama T6 for my keyboard yesterday.
however, it seems the fader 5-9 doesn't really work. Is this a normal behavior?
I'm not sure this is a normal behavior or just simply a defect unit.
I tried changing usb ports and usb cables, it doesn't really solve this issue.
If anyone knows how to solve this issue please let me know.

Thanks
It’s a defective unit - take it back immediately! Exchange for a new one or get a refund. Your faders should be smooth and buttery on that display, and all of them certainly should work.
Win 10 | Reason 11 Suite |  Studio 1 4.6 | i7 3770k @ 3.5 Ghz | 16 GB RAM | Reactor 1TB SSD | RME Babyface Pro | Panorama P-4 | Akai MPC Live 2 & Force | Roland System 8, TR-8 7x7 Expansion, MX1, JX8P, TB3 | Ensoniq SQ1 Plus | Korg Minilogue XD

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], EdGrip and 0 guests